Forretter (11 tapas)
Surtidos de Ibéricos con Queso Manchego
Iberisk charcuteri med Manchego ost
Tartar de Salmón con Puré de Aguacate
Laksetatar fra Færøerne med avocado cream
Champiñones Salteados
Sauterede champignon
Ensaladilla Rusa
Tunsalat, æg, kartofler og mayo
Croquetas del Día
Dagens kroketter
Tortilla Española
Spansk tortilla
Escalivada de Verduras
Grillet grøntsager
Dadler med Bacon og Vinreduktion
Dadler svøbt i bacon med vinreduktion
Gambas al Ajillo
Rejer i hvidløg og olie
Cubo de Calamares a la Andaluza Madurados en Leche Vegetal
Sprød Andalusisk blæksprutte modnet i vegetabilsk mælk
Sorbete de Limón Licuado
Sprød auberginer med honning, soja og sesam
Hovedretter
Chuletillas de Cordero
Grillet lammekroner
Patatas Bravas
Patatas bravas med autentisk brava sauce
Desserter
Postres del dia
Starters (6 tapas)
Elección del Chef
Chef's choice
Hovedret
Pescado del Día
Dagens fisk (spørg din tjener)
Oksemørbrad med RIOJA vinsauce
Oksemørbrad med RIOJA vinsauce, kartofler og årstidens grøntsager
Dessert
Postres del Día
Pescado
Stegt torsk med smørstegt spinat og jomfruhummer bisque
Solomillo de Vaca
Oksemørbrad med Madagascar pebersauce, sæsonens grøntsager og kartoffel
Surtido de Quesos Españoles
Udvalg af 3 spanske oste og karamelliserede figner
La Dulce Vita
Crema Catalana smagt til med citrus og kanel og toppet med karamelliseret sukker
5 tapas & Sangria, fra søndag/torsdag 17–18:00
5 Tapas
Udvalgt af kokken
1 glass Sangria
Vælg mellem hvid eller rød