Menuer

14 Tapas Del Menú - 475 kr.

Forretter (11 tapas)

Surtidos de Ibéricos con Queso Manchego

Iberisk charcuteri med Manchego ost

Tartar de Salmón con Puré de Aguacate

Laksetatar fra Færøerne med avocado cream

Champiñones Salteados

Sauterede champignon

Ensaladilla Rusa

Tunsalat, æg, kartofler og mayo

Croquetas del Día

Dagens kroketter

Tortilla Española

Spansk tortilla

Escalivada de Verduras

Grillet grøntsager

Dadler med Bacon og Vinreduktion

Dadler svøbt i bacon med vinreduktion

Gambas al Ajillo

Rejer i hvidløg og olie

Cubo de Calamares a la Andaluza Madurados en Leche Vegetal

Sprød Andalusisk blæksprutte modnet i vegetabilsk mælk

Sorbete de Limón Licuado

Sprød auberginer med honning, soja og sesam

Hovedretter

Chuletillas de Cordero

Grillet lammekroner

Patatas Bravas

Patatas bravas med autentisk brava sauce

Desserter

Postres del dia

Seasonal Menú - 425 kr.

Starters (6 tapas)

Elección del Chef

Chef's choice

Hovedret

Pescado del Día

Dagens fisk (spørg din tjener)

Oksemørbrad med RIOJA vinsauce

Oksemørbrad med RIOJA vinsauce, kartofler og årstidens grøntsager

Dessert

Postres del Día

Luksuriøs Menu - 575 kr.

Pescado

Stegt torsk med smørstegt spinat og jomfruhummer bisque

Solomillo de Vaca

Oksemørbrad med Madagascar pebersauce, sæsonens grøntsager og kartoffel

Surtido de Quesos Españoles

Udvalg af 3 spanske oste og karamelliserede figner

La Dulce Vita

Crema Catalana smagt til med citrus og kanel og toppet med karamelliseret sukker

Aperitivo Time - 195 kr.

5 tapas & Sangria, fra søndag/torsdag 17–18:00

5 Tapas

Udvalgt af kokken

1 glass Sangria

Vælg mellem hvid eller rød